آشپزی

آموزش دستور پخت ته‌چین اسفناج

ته‌چین اسفناج

سلام خدمت شما کاربران و دوستا عزیز وبسایت جوانه صدرا، قصد داریم در این مطلب به آموزش دستور پخت ته‌چین اسفناج بپردازیم و بررسی کنیم طرز تهیه این غذا به چه شکلی هست، پس اگه دوست دارید پختن این غذا رو یاد بگیرید تا آخر این مطلب با ما بیاید?

ما در صفحه آموزش آشپزی جوانه صدرا به ارائه آموزش های مفید،آسون و کاربردی دستور پخت ها و طرز تهیه غذاهای مختلف می‌پردازیم، پس اگه به مطالب حوزه آموزش آشپزی علاقه دارید حتما به تمام این مطالب یه سری بزنید.

همچنین بخوانید:‌ دستور پخت قارچ پلو

خب برای اینکه ما دستور پخت ته‌چین اسفناج رو بررسی کنیم دوتا مرحله پایین باید پی بگیریم، اولی که مواد اولیه هست و بعدش میریم سراغ خود دستور پخت ته‌چین اسفناج و طرز تهیه اون. پس بزنید که بریم?

مواد اولیه تهیه ته‌چین اسفناج

  1. برنج آب کشیده => 3 پیمانه
  2. زرده تخم مرغ => 2 عدد
  3. اسفناج =>‌ 1 کیلوگرم
  4. زعفران =>‌مقداری
  5. مرغ => نصف مرغ
  6. روغن => 200 گرم
  7. آبغوره => 1 قاشق غذاخوری
  8. ماست => 2 پیمانه
  9. پیاز سرخ شده => 2 قاشق سوپ خوری

خب حالا همراه ما برید این مواد رو آماده کنید که الان دیگه میخوایم برسیم به قسمت اصلی ماجرا؛ دیگه باید که شروع به پختن این غذا کنیم. پس بریم روی دستور پخت ته‌چین اسفناج.

همچنین بخوانید:‌ دستور پخت استامبولی پلو

دستور پخت ته‌چین اسفناج

خب در مرحله اول باید اسفناج رو با مقداری آب پخته و با کمی روغن تفتش بدید و بعد پیاز سرخ شده رو به اون اضافه کنید.

در مرحله بعد که مرحله دوم باشه،زرده تخم مرغ رو با ماست مخلوط میکینم تا رنگش کرمی بشه.

خب بعد از این که معجون کرمی رنگتون رو درست کردید?? 100 گرم از روغن رو با مواد مخلوط کنید، روغن باید مایع و سرد باشه.

در مرحله چهارم حدود یک سوم استکان زعفران و بک قاشق سوپ خوری آبغوره رو اضافه کیند.

در مرحله پنجم که الان درش قرار داریم، باید کمی روغن در ظرق بریزید و مایع آماده شده‌تون رو ته این ظرق بریزید.

خب حالا میزیم سراغ مرحله ششم، در این مرحله کمی از برنج آبکش شده رو ریخته و با مایع مخلوط می‌کنیم و پهنش میکنیم.

در مرحله هفت باید برنج رو موقع آبکش کردن کمی سفت تر و دون تر از معمول برداشت.

مرحله هشت و نه بزارید پشت هم بگیم?،مرغها رو به مایع آغشته کرده و در ظرفی بزارید و بعدش اسفناج رو با باقیمونده مایع مخلوط کنید.

خب مرحله ده، زیاد که نشد?؟؟ واسه آشپزهای خوبی مثل شما که این مطمئنا چیزی نیست?? تو این مرحله در ظرفی یک ردیف مرغ روی پلو چیده، مقداری برنج سفید روی اون میریزید.

مرحله بعدی که عارضم به حضورتون(یا بهته بگم آنلاینتون??) یازده باشه باید اینکارو کنید، چکار؟؟ باید اسفناج مخلوط شده با مواد رو به صورت صاف روی پلو قرار بدید.مرحله دوازده هم میشه اضافه کردن بقیه مرغها به روی اسفناج.

بقیه برنج رو روی اون ریخته، مقداری زعفران روی سطح برنج بریزید.(این مرحله سیزده بود، نگفتم که ببینم حواستون هست یا نه??)

خب بریم مرحله آخر و مرحله‌ای که قراره کمرمون دیگه به قول معروف راست بشه،چرا؟ چون برای پخت این غذا 14 مرحله داشتیم که حتما خسته شدید و به شما آشپزهای نمونه واقعا خسته‌نباشید میگم??

در مرحله چهاردهم و آخر برنج رو بزارید تا دم بکشه و اون رو به صورت قالبی بیرون آورده،با ماست چکیده و زرشک تزیی کنید.

خب اینجا این آموزش ما به پایان میرسه و بازهم به این ارادتون خداقوت میگم و دمتون گرم که تا انتهای این مطلبو با من به انتها رسوندید? . امیدوارم که از این مطلب استفاده کامل رو برده باشید و مطلب مفید برای شما واقع شده باشه. در ضمن خوشحالمون می‌کنید که این مطلب رو با دوستانتون هم به اشتراک بزارید تا اون‌ها هم این مقاله رو از دست ندند.

اگه دوست دارید برای خرید برنج این غذا بهترین برنج رو داشته باشید ما در جوانه صدرا امکان خرید برنج طارم، خرید برنج طارم هاشمی، خرید برنج فجر، خرید برنج صدری، خرید برنج دودی، خرید برنج صدری دمسیاه، خرید برنج گیلان، خرید برنج سرلاشه، خرید برنج فریدونکنار، خرید برنج قهوه‌ای، خرید برنج عنبربو، خرید برنج شیرودی، خرید برنج ندا و انواع برنج دیگه رو میسر کردیم با بهترین کیفیت. پس حتما به این صفحه خرید برنج ما سر بزنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *