آشپزی

آموزش طرز تهیه|دستور پخت ته‌چین مرغ

آموزش طرز تهیه|دستور پخت ته‌چین مرغ

سلام خدمت شما کاربران و همراهان همیشگی جوانه صدرا، در این مطلب در خدمت شماییم تا با هم دستور پخت ته‌چین مرغ رو یاد بگیریم. مطمئنا این غذا یه غذای خیلی محبوب برای خیلی از ایرانی ها هست و خیلی‌ها طرفدار پروپاقرص این غذا هستند. خب اگه آماده‌اید که طرز تهیه ته‌چین مرغ رو با هم یاد بگیریم پس با بیاید که بریم.

خب طبق روالی که در همه آموزش های ارائه شده در قسمت آموزش آشپزی سایت داشتیم، اول به توضیح مواد اولیه این غذا می‌پردازیم و بعدش هم میریم سراغ خود دستور پخت و طرز ته‌چین مرغ.

مواد اولیه ته‌چین مرغ

  1. برنج =>‌ 5 پیمانه
  2. مرغ => 5 قسمت ران
  3. تخم مرغ =>‌ 3 عدد
  4. ماست کیسه‌ای => 8 قاشق غذا خوری
  5. زعفران => 1 قاشق غذا خوری
  6. روغن مایع => 3 قاشق غذا خوری
  7. نمک و فلفل => به میزان لازم
  8. زرشک => به میزان دلخواه

خب بعد از اینکه مواد بالا رو آماده کردید حالا دیگه آماده اید که طرز تهیه ته‌چین مرغ رو دیگه یاد بگیرید، پس بزنید که بریم🤗

طرز تهیه ته‌چین مرغ

برای پخت ته‌چین مرغ گام اول اینه که زرده تخم مرغ رو هم زده و ماست رو به اون اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

در گام دوم روغن مایع، زعفران، نمک و فلفل رو بهش اضافه کنید.

در گام سوم باید سس رو با کمی از برنج آبکش شده مخلوط بکنید

در گام بعدی که گام چهارم باشه ته ظرفی رو روغن می‌ریزید و ران مرغ داخلش می‌چینید.

مرحله پنجم باید گوجه رو چهار قسمت کنید، وسط مرغ‌ها بچینید و سس و برنج رو روی مرغ بریزید.

زرشک رو ریخته و مابقی برنج، سپس روی حرارت ملایم بزارید تا دم بکشه

زرشک رو با 1 قاشق روغن و 1 قاشق شکر و کمی آب بپزید.

خب اینم از دستور پخت ته‌چین مرغ که امیدوارم ازش لذت برده باشید و به کارتون اومده باشه. درضمن اگه برای خرید برنج این محصول یک برنج باکیفیت ایرانی میخواید ما به شما خرید برنج هاشمی و خرید برنج دمسیاه رو پیشنهاد می‌کنیم که در فروشگاه ما موجوده و می‌تونید استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *