آشپزی

آموزش دستور پخت رشته پلو

دستور پخت رشته پلو

سلام خدمت شما دوستان و همراهان عزیز وبسایت جوانه صدرا، قصد داریم باهم در این مقاله دستور پخت رشته پلو را بررسی کنیم و ببینیم طرز تهیه رشته پلو به چه صورت هست. شما دوستای عزیز و همراهان همیشگی وبسایت جوانه صدرا میتونید برای دیدن و خوندن آموزش های بیشتر در زمینه آشپزی به صفحه آموزش آشپزی سایت ما مراجعه کنید. ما در این صفحه به آموزش و ارائه دستور پخت انواع غذاهای مختلف میپردازیم که مطمئنا به کار شما خواهد آمد.

خب در قدم اول میریم سراغ اینکه ببینیم مواد اولیه این غذا چیه و چه چیزایی رو قبل از طبخ غذا باید آماده کنیم.

مواد اولیه

  • رشته پلویی => 150 گرم
  • گوشت چرخکرده => 200 گرم
  • برنج =>‌ 500 گرم
  • کشمش => 100 گرم
  • روغن و زعفران => به میزان لازم
  • نمک و ادویه => به مقدار کافی

طرز تهیه

خب خیلی سریع و فشنگی بریم سراغ دستور پخت که ببینیم داستان از چه قراره?

  1. رشته رو روی حرارت ملایم تفت بدید
  2. گوشت و روغن، ادویه و نمک را تفت بدید.
  3. زعفران رو اضافه کنید و کمی آب اضافه کرده و اجازه بدهید که پخته بشه
  4. بعد از نیم پز شدن برنج رشته رو اضافه کرده، کمی نرم شد آبکش کنید.
  5. مقداری روغن ته طرف ریخته، نیمی از برنج، نیمی از مواد  گوشتی رو لابه لای اون ریخته و بذارید تا برنج دم بکشه

خب تو این مقاله همونطور که دیدید با هم دستور پخت رشته پلو رو بررسی کردیم و سعی کردیم یه دستور پخت کامل و در عین حال کوتاه رو به شما ارئه بدیم که بتونید خیلی سریع به لب مطلب دست پیدا کنید و غذای خودتون رو آماده کنید. اگه احساس میکنید این مطلب میتونه برای کسی مفید باشه، پس از فرستادنش دریغ نکنید و این مطلب رو با دوستانتون به اشتراک بذارید.

در ضمن اگه دنبال برنج اصیل و با کیفیت ایرانی هستید برای پخت این غذا، میتونید از صفحه خرید برنج جوانه صدرا اقدام به تهیه برنج خودتون بکنید.

همچنین اگه قصد خرید برنج از هر نوعی، خرید برنج فجر، خرید برنج طارم، خرید برنج طارم هاشمی، خرید برنج صدری و … رو داشتید میتونید به فروشگاه ما سر بزنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *