پس از کاشت و برداشت دانه های برنج طارم، برای آمادهسازی دانه ها باید دانهها با استفاده از دستگاههای مخصوص از شلتوک جدا شوند. نام دستگاههای مخصوص پاکسازی و جداسازی دانههای برنج دستگاه بوجار است. این دستگاهها بهگونهای تنظیم میشوند که هنگام جداسازی برنجها دانههایی که نسبت به دانههای استاندارد برنج کوتاه قدتر هستند از برنجهای معمولی جدا شوند. ممکن است در طی فرایند جداسازی در کارخانه شالیکوبی برخی از این برنجها به دلیل پایین بودن استقامت شکسته یا نوک پریده شوند؛ بنابراین در کارخانههای شالیکوبی این برنجها نیز از سایر برنجهای دیگر جدا میشوند. تا اینجا مراحل جداسازی و پاکسازی برنج را توضیح دادیم؛ اما برای اینکه همهچیز درباره برنج سرلاشه طارم را بدانید بهتر است برنج سرلاشه را به شما معرفی کنیم تا بهتر با ویژگیهای این نوع برنج آشنا شوید.
برنجهای سرلاشه همان برنجهایی هستند که در هنگام پاکسازی برنج شکسته میشوند؛ اما این شکستگی بهقدری نیست که آنها را در دسته برنجهای لاشه یا نیم دانه قرار دهیم. درواقع برنجهایی که قد کوتاهتری نسبت به دانههای استاندارد دارند و کمی نوک آنها در هنگام غربالگری شکسته است به برنجهای سرلاشه معروف هستند. توجه داشته باشید که کیفیت و خاصیت برنج سرلاشه اصلاً تفاوتی با برنجهای سالم ندارد. حتی عطروطعم قویتری نسبت به برنجهای سالم دارد.برای خرید برنج سرلاشه با بهترین کیفیت، بهترین انتخاب برای شما جوانه صدرا خواهد بود.
این برنج سرلاشه مربوط به برنج کشت اول طارم محلی مخصوص فریدونکنار است که باید به شما یادآوری کنیم.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.